Nyheter taggade med ‘Spel’

Riktig spelkontroller för iPhone

En ny kontroller som med en D-pad, två joystickar och knappar utökar spelglädjen på dina mobilspel? iControlPad BT ger oss detta och din smartphone kan sättas fast på spelkontrollen med justerbara sidor för att passa mobiltelefoner med olika storlek. Om man har en iPhone så fungerar iControlPad bäst med en jailbreakad telefon men för Android-telefoner fungerar den bra så länge spelet har stöd för en PC-gamepad. Spelkontrollen har ett 1500 mAh-batteri och den laddas via en USB-port.

I februari skall iControlPad BT börja säljas och den kommer då kosta runt 75 dollar.

VIA: technabobAngry Birds i Lego

Våra favoritfåglar som brukar vara arga dyker upp i alla former numera. Nu är det Tsang Yiu Keung som skapat en serie fåglar i Lego. Ta en titt på Tsangs Facebook-sida för fler bilder.

Nu väntar vi väl bara på spelet Lego Angry Birds (vänta bara…).

VIA: The Brothers BrickLess på iPhonespel? Här är räddningen!

Har du lessnat på att tilta iPhonen? Tur, här kommer räddningen! Just nu styrs den här roboten med handrörelser, men ska enligt utvecklaren så småningom anslutas med en mjukvara till PC’n istället. Vi kan nog räkna med att utvecklaren kommer hamna högt upp på speltopplistorna världen om!

Källa: Feber.seSpel på Windows Phone 7 (Samsung Omnia 7)

Den italienska bloggen HDBlog.it har tagit sig en titt på en del spel till Windows Phone 7. De testar spelen på en Samsung Omnia 7 och även om det är på italienska kan vi se hur spelen rullar på plattformen.

Fortsätt läsaAngry Birds blir mjukisdjur

Våra favoritfåglar har blivit mjukisdjur. Finska Rovio har släppt en uppsättning mjukisdjur av fåglarna i spelet Angry Birds för hugade fans. I dagsläget är det okänt när fåglarna kan köpas och vad de kommer kosta men vissa skall tydligen gå att köpa direkt genom spelet. Det kommer även släppas en bok om Angry Birds som förklarar sådana triviala saker som varför man behöver en slangbella för att skjuta iväg fåglarna istället för att låta fåglarna flyga… Givna köp inför julen?

För den som missat Angry Birds så är det ett VÄLDIGT populärt spel för smartphones som i stort sett erövrat hela världen med sina knasiga små fåglar som man skall skjuta iväg för att få tillbaka sina ägg – vet, det låter knasigt men är helt underbart underhållande.

VIA: technabobPinball Magic gör din iPhone till flipperspel

Pinball Magic heter denna udda och roliga produkt för dig som verkligen gillar flipperspel men inte har någon. Man sätter in sin iPhone i bordet/skalet och du får mer känsla än någonsin med ett flipperspel på iPhone. Pinball Magic kan köpas för 40 dollar hos Best Buy men spelet med samma namn kan laddas ner gratis…fast det fungerar endast i kombination med själva bordet.

VIA: technabobid Software visar upp Rage på iPhone 4

John Carmack på id Software hade en keynote på QuakeCon 2010 och där visade han upp deras kommande spel Rage på en iPhone 4. Spelet kör i 60 fps och skall prestanda- och grafikmässigt vara snäppet vassare än spel på konsoller som Playstation 2 och Xbox.

Spelet som var ett demo kördes som sagt på iPhone 4 men skall även fungera utan problem på iPhone 3GS. Senare i år kommer iD Software släppa en mindre version av Rage och under nästa år släpps fullversionen av Rage för iPhone samtidigt som spelet släpps för andra plattformar.

VIA: Mac RumorsLogitech släpper nya prylar för gamers

Logitech släppte idag en ny mus, tangentbord och hörlurar i sin G-serie ämnade för gamers.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 är ett par trådlösa hörlurar som skall omge dig med 7.1 Dolby surroundljud. Det finns tre programmerbara knappar, mikrofonen är brusreducerande och om batteritiden på 10 timmar inte räcker så kan man ladda hörlurarna medan man spelar. Priset för G930 är 1799 kr.

Logitech Wireless Gaming Mouse G700 är en gamingmus med 13 programmerbara knappar. Man kan programmera knapparna med enkla kommandon eller med komplexa makron. Musen laddas genom datorn och medan sladden är ansluten skickar den även data genom kabeln. G700 kostar 999 kr.

Logitech Gaming Keyboard G510 är ett tangentbord med 18 programmerbara knappar med tre olika lägen. Det ger 54 makroinställningr per spel. Man kan definiera makron i förväg eller skapa nya under spelets gång. Tangentbordet har även en GamePanel LCD-skärm som visar spelstatistik och PC-prestanda i realtid. Bakgrundsbelysningen kan anpassas efter egen smak och det finns en 3,5 mm ingång så att man kan koppla in ett analogt headset för digital kommunikation över USB. G510 kostar 1049 kr.

Alla produkter finns i butik inom kort.Enarmad bandit för iPhone – med riktig spak!

Detta är något så ovanligt som en dockningsstation till iPhone/iPod Touch som även har en spelfunktionalitet. New Potato Technologies har släppt denna dockningsstation som kostar 40 dollar och har en spak som på en riktig enarmad bandit. Men då kan man även ladda ner ett spel samtidigt från App Store och man får en så komplett enarmbad bandit som man nu kan få med en iPhone. I spelet finns även en möjlighet att vinna en resa till Las Vegas.

Kul med konstiga tillbehör till spel för iPhone. Något mer speltillbehör som dykt upp?

VIA: OhGizmo!Video med 50st Android-spel

Killarna på Android HD har gjort en samlingsvideo med 50 stycken spel för Android. Det visar att Android har redan en hel del spel att bjudapå.

Tyvärr finns inte alla spel i Sverige då de är betalprogram och Market finns ju inte tillgängligt i Sverige än.

Här är listan på spel som demonstreras:

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar