Nyheter taggade med ‘Star Wars’

Nu kan du skaffa din egna BB-8

Premiären för Star Wars Episode VII: The Force Awakens närmar sig. Om man inte kan vänta, utan behöver sin fix redan nu kan man göra sig bekant med droiden BB-8.

bb8
Fortsätt läsaStar Wars Battlefront kommer att släppas den 19 november 2015 i Norden

För oss som inte riktigt kan vänta på nästa Star Wars upplevelse (den nya filmen Star Wars: Episode VII – The Force Awakens som har premiär 18/12 i Sverige). Så kan vi få uppleva Star Wars universumet genom nya Star Wars Battlefront som släpps i Europa den 19 november. Det nya spelet där du får uppleva ett omvälvande slag som utspelar sig innan The Force Awakens.

Fortsätt läsaStar Wars: The Blueprints – boken för riktiga fans

För riktigt fanatiska Star Wars-fans kommer det en ny bok exklusiv bok att ha i samlingen. Star Wars: The Blueprints innehåller 500 ritningar över byggnader, rymdskepp och robotar från Star Wars-filmerna. Hela boken är massiv med en vikt på drygt 15 kg och den tillverkas i 5000 numrerade exemplar där de 125 första är signerade av de tre kvarvarande Academy Award-vinnarna för den första filmen, Norman Reynolds, Les Dilley och Roger Christian.

  

En signerad bok kostar 1000 dollar och utan klotter kostar boken 500 dollar och kan köpas hos Epic Ink.

VIA: Geeky GadgetsBoken om hur Star Wars-ljuden skapades

Har du alltid undrat över hur man skapade ljudet av ett lasersvärd i Star Wars-filmerna? I boken The Sounds of Star Wars så kan man läsa om hur olika ljudeffekter skapades och även lyssna på dom. Boken kan spela upp massvis med olika ljudeffekter och boken kan köpas hos Amazon för 36 dollar.

VIA: Geeky GadgetsDarth Vader USB-hubb

Älskar du Star Wars så finns det Star Wars-prylar som dyker upp i en oändlig ström – vissa mer och vissa mindre lyckade. Roliga Prylar har börjat sälja en Darth Vader USB-hubb och den fungerar som en USB-hubb ska fast givetvis så får man höra Darth Vaders tunga andetag… ett givet köp, eller?

Hubben kostar 389 kr och kan köpas här.Steampunk R2-D2 – mässing, glas och trä

Vår favoritdroid R2-D2 har fått skapats ett stort antal gånger men denna söta lilla steampunk R2-D2:n är riktigt gullig. Den är skapad av artisten Amoeblablok som inte vill sälja den på eBay men söker ett hem för den lilla krabaten. R2-D2 behöver någon som kan älska och ta hand om honom.

Klicka vidare för en bild till

Fortsätt läsaR2VAC2 – robotdammsugare?

R2VAC2 är en bild av Agent-Spiff som får Star Wars-fans att le. Det är ju mycket snack om robotdammsugare så varför inte göra dammsugare av en robot? Vi har redan här sett en liten R2-D2 USB-dammsugare men det skall tydligen finnas en dammsugare som liknar bilden ovan och som sålts i Japan (var annars?).

VIA: technabobStar Wars som stumfilm

Hur skulle det sett ut om Star Wars spelades in något tidigare, sisådär runt år 1900 exempelvis? Här är en video som visar upp den klassiska kampen mellan far och son som det kunnat se ut.

VIA: technabobTIE Interceptor i skala 1:1

Det finns en hel del modeller byggda av farkosterna i Star Wars. Men denna TIE Interceptor i skala 1:1 är riktigt imponerande. Den fanns utställd på Star Wars Celebration V i Orlando, USA.

Att transportera en så här stor modell kan nog vara jobbigt men jag gör ett antagande att denna TIE Interceptor faktiskt klarar av att flyga så det är nog inga problem.

VIA: technabobStar Wars – nyckelring med ljudeffekter

Känner du att du behöver höra Obi-Wan Kenobis röst som säger ”Remember, the Force will be with you. Always” lite då och då inför svåra uppgifter så finns en nyckelring som har utvalda ljud från Star Wars.

Det finns sex olika knappar på nyckelringen med följande ljud:

  • Princess Leia: ”Help me Obi-Wan Kenobi. You’re my only hope.”
  • Darth Vader: (Breathing Sound)
  • Yoda: ”Do, or do not. There is no try.”
  • Lightsaber Battle Sounds
  • Obi-Wan Kenobi: ”Remember, the force will be with you. Always.”
  • C-3PO: ”We’re Doomed!”

Så om du vill ha Star Wars med dig men inte orkar spela in ljuden i mobilen så kan du köpa Star Wars Talking Keychain för 179 kr hos Roliga Prylar.Arkiv

Andra bloggar