Nyheter taggade med ‘stativ’

Nest – enkelt iPad-ställ med skål


Nest är ett enkelt men smidigt ställ för en iPad. Den har en inbyggd förvaring för småprylar och man kan placera sin iPad på två olika sätt. Kanten är av gummi och ger bra grepp. Nest finns i färgerna svart, vit, blå, grön, orange och rosa och kostar 199 kr.

Läs mer om Nest hos tillverkaren Bluelounge.Spiderpodium resestativ – om du inte är rädd för spindlar

Araknofobi (rädsla för spindlar) är något som är rätt enkelt att förstå – de där små spindelkrabaterna känns inte särskilt mysiga. Men företaget Breffo verkar gilla spindlar och har gjort ett litet stativ med spindelben för din musikspelare och mobiltelefon. Priset ligger 18 euro och ett stativ kan köpas direkt från Breffo.

VIA: OhGizmo!Flexibelt videokamerastativ från Gorillapod

De flexibla Gorillapod-stativen från Joby har fått ett nytt syskon. Gorillapod video är ett flexibelt stativ för filmkameror som kan sättas fast var som helst där det finns lite metall att fästa de starka magnetfötterna på. Huvudet kan ställas i valfri vinkel med upp till 135 graders lutning och de flexibla kulledsbenen gör att stativet kan stå rakt i stort sett var som helst.

”Styrkan hos Gorillapod Video är möjligheten till drastiskt förbättrad filmkvalitet, utan att behöva släpa med sig ett stort och skrymmande traditionellt stativ”, säger Per Skog hos Jobys generalagent Focus Nordic AB

Gorillapod video skall finnas ute i butik i november och kommer kosta 395 kr.Skapa ett iPad-ställ på 30 sekunder

Det behövs inte så mycket för att skapa ett ställ för en iPad och materialkostnaden borde vara rätt minimal. Så det är bara att länsa garderoben och böja till ett par ställ och börja sälja på Tradera.

VIA: GizmodoTwelveSouth BookArc – stativ för Apple iPad

Apple iPad som just nu börjar säljas i USA har börjat få en hel del tillbehör och TwelveSouth håller sig sin stil trogen och släpper stativet BookArc. Stativet passar alla som vill använda det snygga Bluetooth tangenbordet från Apple istället för iPads egna tangentbord/stativ. Stativet kostar 40 dollar och det dyker säkert upp även här i Sverige sen när iPad hittar även hit men i dagsläget hittar du den hos TwelveSouth.

[Geeky Gadgets]Stativ för MacBook i aluminium

Balmuda Floater - macbook stativ

Balmuda Floater är ett stativ för Macbook eller Macbook Air när du har datorn kopplad till extern skärm och tangentbord. Stativet är gjort i aluminium och går att köpa hos BALMUDA för $298 (2500kr). Rikigt snygg men riktigt dyr också.

via Geeky GadgetsIM502 – nytt telefonstativ för Sony Ericsson

Sony Ericsson IM502

Gillar du fotografera med din mobiltelefon och vill ta skarpare bilder så är det kanske dags att titta på Sony Ericssons nya telefonstativ – IM502. Stativet går att vika ihop till ett behändigt format på 27 x 59 x 10 mm och passar Sony Ericssons nyare mobiltelefoner.

via SEMC BlogArkiv

Andra bloggar