Nyheter taggade med ‘Steampunk’

Steampunk R2-D2 – mässing, glas och trä

Vår favoritdroid R2-D2 har fått skapats ett stort antal gånger men denna söta lilla steampunk R2-D2:n är riktigt gullig. Den är skapad av artisten Amoeblablok som inte vill sälja den på eBay men söker ett hem för den lilla krabaten. R2-D2 behöver någon som kan älska och ta hand om honom.

Klicka vidare för en bild till

Fortsätt läsaNintendo Gameboy får steampunk-behandling

Visst ger Nintendo Gameboy, som är en riktigt gammal handhållen spelkonsoll, fortfarande lite nostalgikänslor för oss som älskade fördriva tiden med att spela Tetris. Nu har denna härliga steampunk-variant dykt upp på nätet. Det är moddaren Thretris som skapat denna handmålade Gameboy som givetvis fungerar.

Han kan även tänka sig sälja den om någon ger honom ett bud han blir nöjd med. Någon som känner sig manad?

via: Geeky GadgetsKoncept: Philco PC – retro it is

Koncept: Philco PC - retro it is

Philco PC är en koncept-PC från Dave Schultze, Schultzeworks Design som är i skön retro stil. Datorn är inspirerad av en TV från 1954, en antik skrivmaskin och steampunk.

Me like!

via: Geeky GadgetsSteampunk lampa av en cigarrlåda

Cigarrlådelampa av Michael Pusateri

Vad gör man om man har en gammal cigarrlåda i trä liggandes? Michael Pusateri har i alla fall gjort en snygg steampunk-lampa med hjälp av sin låda, koppartråd, ett reostat och två 60 watts lampor.

Se videon nedan för att se Michaels lampa ”in action”.

via Geeky GadgetsRuggat Steampunk USB-minne

Steampunk USB-minne

Steampunk kan vara riktigt kul även om jag inte skulle lägga $40 på att köpa detta Steampunk USB-minne som går att köpa på Etsy. Minnet är handgjort,  har laserskurna detaljer och rymmer 2GB. Men är inte halva charmen med Steampunk att göra sakerna själv? Eller har jag missat något?

via TechfreshArkiv

Andra bloggar