Nyheter taggade med ‘Sverige’

Nu kommer iPad till Sverige! (äntligen)

Nu släpps då äntligen Apple iPad i Sverige. Vi har fått vänta länge och det har givetvis orsakats av att språkstödet inte kom förrän i version 4.2.1 av iOS som släpptes i förra veckan. Men nu är det dags och vi fick en release i november som det pratats om länge. Imorgon den 30 november är datumet och Media Markt exempelvis har nattöppet så inatt kl 00.01 kan man köpa en om man så önskar.

Priser för iPad:

WIFI

  • 16 GB – 4690 kr
  • 32 GB – 5590 kr
  • 64 GB – 6490 kr

WIFI & 3G

  • 16 GB – 5790 kr
  • 32 GB – 6690 kr
  • 64 GB – 7590 kr

Läs även hos IDG.se,iPad till Sverige i slutet av november

Enligt källor till teknikbloggen AlltOmMac så kommer iPad komma till Sverige senast den 3o november. Enligt källan ska Sverige ha blivit tilldelade 300000 enheter, men osäkert just på hur många som är WiFi-only och vilka som är 3G.

Det låter otroligt ut, men ingen blir väl gladare än vi svenska mactalibaner om det är sant?Äntligen! Android Market med betalappar till Sverige

Äntligen! Så känns det verkligen sedan det blev klart att Google fått tummen ur och lanserar möjligheten för betalapplikationer i 20 nya länder. Sverige är med och även våra grannar Finland, Danmark och Norge.

Så nu när det blir smidigt att betala för applikationer så kan man väl tänka sig att utvecklingstakten för svenska program kommer öka rejält. Detta med betalapplikationer har varit den stora nackdelen med Android jämfört exempelvis med iPhones App Store. Android Market skall komma igång med betallappar i Sverige inom ett par veckor.

VIA: PrylkollArkiv

Andra bloggar