Nyheter taggade med ‘Swedroid’

Xperia X10 mini pro testas av Swedroid

Vår favoritandroid-blogg Swedroid har gjort ett gediget test på Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Den lilla Android-mobilen med riktigt tangentbord är väldigt likt X10 mini förutom tangentbordet och får väl rätt bra betyg för sin prisklass.

Läs det lååånga testet av Xperia X10 mini hos Swedroid.

VIA: SwedroidSony Ericsson Xperia X10 mini – recension

Sveriges bästa Android-sida Swedroid har gjort en utförlig recension på Sony Ericssons mest intressanta Android-lur – Xperia X10 mini. De verkar gilla den lilla och billiga Android-luren. Den verkar ha sina begränsningar men i stort sett en riktigt intressant liten telefon.

Så vill du spendera en halvtimme på att läsa allt om X10 mini så bege dig till Swedroids recension av Xperia X10 mini.

VIA: SwedroidHTC Desire – recension hos Swedroid

Äntligen har HTC Desire landat på butikshyllorna i Sverige och Swedroid är inte sena med att göra en recension av vad som jag antar i alla fall skall vara Android-mobilen nr 1.

Och även de verkar gilla HTC Desire och du kan läsa hela den långa recensionen hos Swedroid.

KÄLLA: SwedroidGoogle Nexus One – svensk recension

Den ypperliga Android-bloggen Swedroid har skrivit en utmärkt och lång recension på Googles mobiltelefon  Nexus One. En riktigt bra AMOLED-skärm, bra batteritider och fantastisk prestanda lovas det och citatet ”I vår mening är Nexus One med god marginal den bästa Android-telefonen man för tillfället kan äga — det vill säga om man klarar sig utan ett fysiskt QWERTY-tangentbord.” säger väl det mesta egentligen.

Läs recensionen hos Swedroid.

Nu hoppas vi bara att 3 tar in HTC Bravo till den svenska marknaden då Bravo skall vara nästan identisk med Nexus One. Om nu inte Google får för sig att även ta Nexus One till Sverige..Arkiv

Andra bloggar