Nyheter taggade med ‘Tokyoflash’

Koncept: Tokyoflash Gridlock

Gridlock är en konceptklocka från vår favoriturmakare Tokyoflash. Klockan har en armlänk i borstad metall och en svart skärm med orange text. Minuterna visas med vanliga siffror och timmarna visas med en cirkel där den icke upplysta rutan indikerar aktuell timme.

Snyggt, stilrent och faktiskt en rätt normal klocka från Tokyoflash som brukar göra mer udda klockor. Vi får väl se om denna går att köpa inom en snar framtid.

KÄLLA: TokyoflashSensha – en nästan enkel konceptklocka från Tokyoflash

Tokyoflash Sensha är en ny konceptklocka från klocktillverkaren som oftast gillar att det är en halv vetenskap att ta reda på tiden. Sensha är något enklare att läsa av och består av tre ringar som visar timmar, 5-minuters perioder och 1-4 minuter. Den största ringen visar vilken timme det är. Den näst största ringen visar vilken 5-minutersperiod det är och den sista lilla ringen visar 1-4 minuter.

Sensha är en snygg och med Tokyoflash mått mätt en mycket enkel och stilren klocka som de gärna får sätta i produktion.

KÄLLA: TokyoFlash
VIA: Geeky GadgetsTokyoflash Kisai Broke – ännu en udda klocka

Tokyoflash Kisai Broke är en ny udda klocka från de galna urmakarna hos Tokyoflash. Urtavlan ser ut som glasmålning och de yttre ringarna ringarna representerar timmar och den inre ringen av block representerar 5 minuters intervaller. De fyra blocken i mitten är fyra enstaka minuter.

Klockan har uppladdningsbart batteri och kan laddas genom USB. Kisai Broke kan köpas hos Tokyoflash för 168 dollar.

VIA: Geeky GadgetsVertikal klocka från Tokyoflash

Tokyoflash Vertical Mesh Clock

Vertical Mesh heter denna väckarklocka från de konstiga armbandurens mästare  – Tokyoflash. Den har blåa LED-lampor som lyser upp tiden bakom den perforerade metallen. Timmar, minuter och sekunder visas uppifrån och ner och klockan har alarm och snooze-funktion. Klockan kan använda sig av 3st AA-batterier eller alternativt en batteriadapter. Vertical Mesh är 16 cm hög, 7,5 cm bred och kostar $117 (940kr) hos Tokyoflash.

via Geeky GadgetsAddera ihop tiden med Tokyoflash Kisai Keisan

Tokyoflash Kisai Keisan

Tokyoflash har släppt en ny klocka med namnet Kisai Keisan som har fyra rader av konvexa bubblor som visar numren 0 till 9. För att få veta tiden så trycker man på knappen på sidan av telefonen och adderar ihop siffrorna i varje rad. Kisai Keisan är gjord i aluminium och kan fås i svart med gröna eller röda siffror eller i silver med gula eller oranga siffror. Klockan är även vattensäker till 3ATM, har en automatiskt animation var tolfte minut och den väger 80 gram. Kisai Keisan kan köpas hos Tokyoflash för $255 (2200kr)

Tokyoflash | via TechfreshTokyoflash lanserar Kisai Tenmetsu

Tokyoflash har släppt en ny klocka med namnet Kisai Tenmetsu. I normal Tokyoflash-anda är den helt obegriplig innan man satt sig in i hur den fungerar. Klockan består av 10st trefärgade LED-lampor som lyser i olika färger beroendes på klockslag. Kisai Tenmetsu kommer i färgerna silver eller svart och är gjord i aluminium. Se nedan för instruktion hur klockan fungerar. Kan köpas hos Tokyoflash för 2200kr.

Manual [pdf] | Tokyoflash | via GizmodoTokyoflash Rogue klocka

Tokyoflash har lanserat en ny klocka som fortsätter i trogen bana att vara svåravläst. Tokyoflash Rogue Watch som den heter har en grön LED-belysning och som vanligt ett gränssnitt som man måste lära sig för att kunna läsa av vad klockan är.

Skall finnas tillägänglig tidigast om 2 veckor. och kommer att kosta 1400kr ($161).

Via TechfreshNy serie klockor hos Tokyoflash

Vår favorit när det gäller klocktillverkare, Tokyoflash, släpper en del nya klockor i deras Nekura-serie. Klockorna passar både honom och henne som vanligt när det gäller klockor från Tokyoflash. De nya klockorna har en armlänk av borstat rostfritt stål. Klockorna är inte för utflippade som klockor från Tokyoflash kan vara utan har ett mer tradiotionellt utseende även om de är lite speciella ändå.

Kostar ¥8,900 hos Tokyoflash.

Via Coolest GadgetsArkiv

Andra bloggar