Nyheter taggade med ‘tv-tuner’

Minimal TV-tuner från Hauppage

picoStick USB Digital TV-tuner

Hauppage tar digitala tv-tuners till en ny och liten nivå. picoStick heter deras nya digitala TV-tuner med USB-anslutning. Den lilla stickan kan användas utan extern antenn och kostar runt 600kr och skall finnas tillgänglig på Amazon.co.uk och Play.com i nästa vecka. Vi borde väl få inbyggda TV-tuners snart i bärbara datorer…eller finns det redan?

via: EngadgetASUS Eee PC T91 – touchscreen netbook i juni

Asus Eee PC T91

Asus Eee PC T91 är en liten 9-tums netbook som dök upp första gången på CES i januari men sedan dess har den inte riktigt synts till. Nu skall den vara på väg ut på marknaden i England för £449 (5500kr). Asus Eee PC T91 som är en netbook med pekskärm skall tydligen ha en inbyggd TV-tuner och GPS. Om detta stämmer i den slutgiltiga versionen är inte känt men man kan ju hoppas. När T91 kommer dyka upp i Sverige är dock okänt.

Asus | Via: Engadget, ElectricpigDigital fotoram med inbyggd digital-TV

ByDsign DP-1001DW

ByDsign heter företaget som lanserar en ny digital fotoram som även har utrustats med digital-TV. DP-1000DW heter modellen som har en 10,2-tums LCD.skärm med en upplösning på 800 x 480. Man kan ansluta den till en dator genom en USB 2.0 port eller så kan man använda sig av minneskortläsaren som klarar av  SD / MMC / Memory Stick PRO / Memory Stick Pro Duo och Memory Stick Duo-kort. Sen har den en Digital TV-tuner om du tröttnar på att titta på bilder på släkten. Priset ligger på 420 Euro (4600kr) men den säljs för närvarande endast i Japan.

via AkihabaraNewsViewsonic lanserar en LCD-skärm med inbyggd DVD och TV-tuner

ViewSonic har lanserat en ny skärm men namnet N2201w. Det är en så kallad ”3 i 1”-skärm med en bildskärm, integrerad DVD-spelare och TV-tuner. Skärmen är på 22 tum och har en upplösning på 1680 x 1050 med en responstid på 5 ms, 1000:1 i kontrast. Skärmen har en inbyggd DVD-spelare, HDMI-port, och en inbyggd NTSC/ATSC/QAM tv-tuner. Finns att få tag på för 2865kr.

via EngadgetEee Monitor – en dator i skärmen?

Nya bilder har dykt upp från Asus, som inte verkar ligga på latsidan att ta fram nya produkter i sin Eee-serie (om de kunde hitta till Sverige lite snabbare skulle dock vara trevligt). Eee Monitor heter denna produkt och är en 19-tums alternativt 20-tums skärm med inbyggd webbkamera, 4st USB-portar, two nätverksportar och 3st audioanslutningar. Om det är en skärm eller dator har man inte riktigt fått klarhet i men man kan nog anta att det är en dator och inget annat, tror jag i alla fall. Denon har en logga på Eee Monitor vilket antyder att de har slängt in högtalare och en förstärkare i denna produkt. Sedan ryktas det om att allt skall kosta $500 och även innehålla en inbyggd TV-tuner.

Via CrunchGearArkiv

Andra bloggar