Nyheter taggade med ‘unibody’

Nya Mac Mini – nedmonterad bit för bit

Apple Mac Mini fick ett ny paketering häromdagen och nu har den redan blivit monterad ner i bitar av iFixit. Så om du gillar se hur den nya minidatorn ser ut bit för bit så kan du njuta av det hos iFixit.

VIA: EngadgetApple MacBook har blivit uppgraderad

Idag släpptes en ny uppdaterad variant av MacBook. Den har redan läckt ut tidigare men idag uppdaterade Apple hemsidan med den nya MacBooken. Förändringarna är en något snabbare processor och ett grafikkort med bättre prestanda.

Den nya modellen går att köpa direkt och den kostar 10195kr.

VIA: AppleMobiado CPT001 – koncepttelefon i marmor

Lyxmobiltillverkaren Mobiado har kommit ut med ett nytt koncept som tar detta med unibody till en helt ny nivå. CPT001 heter konceptet och är tillverkat av en solid bit marmor. Alla metalldelar verkar vara i guld och pekskärmen är gjort av en enda bit safirkristall. Man kan väl lugnt säga att CPT001 inte kommer bli billig om Mobiado bestämmer sig för att tillverka en.

VIA: TechnabobNya MacBook – unibody, fast i plast

Nya Apple MacBook

Apple har släppt en kommande storsäljare med sin nya MacBook. Den nya modellen har byggts enligt samma princip som MacBook Pro modellerna, gjuten i ett stycke, fast av vit plast. Batteritiden skall räcka i 7 timmar men tyvärr går inte batteriet att byta ut själv.

Apple MacBook kostar 9995 kr och har då en 2.26GHz Intel Core 2 Duo-processor, 2GB DDR3-minne, hårddisk på250 GB, ett GeForce 9400M grafikkort.

Tekniska specifikationer (Apple)Arkiv

Andra bloggar