Nyheter taggade med ‘väckarklocka’

Pac Man väckarklocka

Pac Man är ett av de stora spelklassikerna genom tiderna. Om du vill bli väckt av den gula lilla krabaten finns nu en väckarklocka som väcker med dig de klassiska ljuden från spelet. Klockan kostar 17 euro och kan köpas hos firebox.

VIA: Coolest GadgetsRecension: Sony ICF-DS11iP – iPhone/iPod-högtalardocka för sovrummet

Har ett tag letat efter en högtalardocka som kan ladda min iPhone nattetid men även fungera som en bra väckarklocka. Sonys högtalardocka ICF-DS11iP är en intressant kandidat men håller den hela vägen?

Fortsätt läsaLEGO väckarklocka

Udda väckarklockor kan vara roligt och om den är skapad i form av en Lego-kloss blir saken ännu bättre. Nu finns det en väckarklocka som ser ut som en Lego-bit fast modell 10 gånger större. Knapparna överst på Lego-biten fungerar som volym- och tunerknapp och måtten på väckarklockan är 24,2 x 16,6 x 12 cm.

Legoväckarklockan kan köpas hos Roliga Prylar för 419 kr.iHome iA5 iPhone väckarklocka som styrs med en iPhone app

Det har dykt en hel del väckarklockor och dockningsstationer till iPhone och iPod Touch men den strida strömmen verkar aldrig mättas av.

iHome iA5 är lite annorlunda då den även har en applikation som skall användas med din iPhone eller iPod Touch. Applikationen heter iHome+Sleep vilken man kan ändra inställningar på väckarklockan genom din iPhone. Med applikationen kan man ställa in tid, alarm och EQ-inställningar och även välja av 18 olika alarmljud men även välja en favoritlåt eller video som skall väcka dig på morgonen.

Man kan även ansluta andra MP3-spelare med en 3,5 mm audioingång. iHome iA5 kan anslutas till elnätet eller drivas med 3st AAA-batterier.

iHome iA5 skall kunna köpas för 100 dollar och iHome+Sleep appen kan laddas ner gratis från iTunes.

[Geeky Gadgets]Lego Star Wars väckarklocka

Här är en bild på Lego Star Wars minifig väckarklockor som i alla fall kommer hamna hemma hos mina pojkar. Väckarklockarna är 20 cm höga och har en LCD-alarmklocka i magen. De verkar finnas i en Stormtrooper och Anakin Skywalker-version. När de skall börja säljas och till vilket pris är okänt.

Dessa Lego Star Wars figurer kunde ses på Nuremberg Toy Fair och bilden är tagen av folket på Hobby Media.

[technabob]Galet: Väckarklocka som väcker hela kvarteret

Har du svårt att vakna när väckarklockan ringer? Du kanske inte har rätt väckarklocka… Denna video är skapad av en kille som också ville bli väckt ordentligt. Han tog två signalhorn som han kopplade till väckarklockan och vips så vaknar han av en signal på 140 decibel.

För er som vill börja bygga har Biltema några horn som är rätt lika, dock är de bara på 115 decibel.

KipKay | via: OhGizmo!Bli väckt av Darth Vader

Darth Vader väcker dig...

En väckarklocka som ser ut som Darh Vaders huvud… skulle det vara kul att ha på nattduksbordet? Tiden syns med röd LED-belysning i ögonen och Darth kan spela upp FM/AM-radio och har en snooze knapp. Väckarklockan har 3 olika alarmljud och det finns även en audioingång så det går att använda Vaders skalle som en högtalare. Skall kosta $30 (250kr)  men var den finns att få tag på är okänt i dagsläget.

Sakar | Via: LikeCoolDynamitväckarklocka – ej för resor

Dynamit

Denna väckarklocka kanske inte är så lämplig att lägga i resväskan och ta med genom tullen i ett antal länder – risken är överhängande att något tulltjänsteman reagerar på helt fel sätt. Men annars är denna väckarklocka lite kul med sitt dynamitutseende. Väckarklockan drivs med två AA-batterier och kostar £15 (180kr) hos Gobaz.

via Geeky GadgetsLåt väckarklockan sätta på TV:n

Acenda

Accenda Voice Activated Talking Alarm Clock är en rätt intressant väckarklocka med många roliga funktioner. Man kan spela in upp till tre olika väckningssignaler och väckarklockan kan starta TV:n samtidigt den väcker dig på morgonen. Med röstkommandon kan man få reda på exempelvis vad klockan är då Accenda snällt svarar på din fråga (dock får man prata engelska med klockan).

Hos Smarthome kan man köpa denna klocka för $70 (600kr).

via TechfreshKoncept: Frukost på sängen, tack vara väckarklockan

Kaffe? rostat bröd?

Ibland har jag funderat på att sätta igång kaffekokaren med timer på morgonen men dessa franska designers har gått vidare med den idén. När denna väckarklocka tycker det är dags att vakna så har den hunnit koka upp en kanna kaffe, det rostade brödet är just klart och man får ett kallt glas juice efteråt. Kan det bli bättre? Sen finns risken att du välter alltihopa när du försöker hitta Snooze-knappen…

via GizmodoArkiv

Andra bloggar