Nyheter taggade med ‘Windows Phone 7’

Video på Nokia ”Sea Ray” med Windows Phone 7

En ny video på Nokias kommande Windows Phone 7-mobil har dykt upp på nätet. ”Sea Ray” som mobilen kallas har tidigare visats upp lite kort av Nokias CEO Stephen Elop men nu får vi se lite mer av den första Nokia-mobilen med Windows under skalet. Vi får även en minitur i Windows Phone 7.5 (Mango).

VIA: BGRVikbar konceptmobil med Windows Phone 7

Triple Flip heter detta koncept på en Windows Phone 7 skapad av Schultze Works. Några vettiga idéer för framtiden?

VIA: Daily MobileWindows Phone 7 säljer dåligt


Ja, Windows Phone 7 säljer inte riktigt lika bra som LG hade hoppats på. Detta kommer företag ut och säger men tillägger att ”det är fortfarande ett bra OS för ett stort segment användare där ute”.  Företaget säger att dom helt enkelt hade för höga förväntningar på produkten som tillverkningar. Han tillägger också att Windows Phone 7 kan bli lite tråkigt för teknikintresserade då de riktar in sig främst på ”vanliga” människor.

Vi får väl vänta & se om nästa LG-lur blir ännu en Windows Phone 7 eller om dom väljer att gå åt ett helt annat håll.Nokia med Windows Phone 7?

Det har dykt upp ett rykte som känns lite osannolikt men ändå rätt intressant. Det är Eldar Murtazin på Mobile Review som påstår att Nokia planerar i samarbete med Microsoft släppa ett antal Windows Phone 7 mobiler. Ryktet säger att företagen samarbetar med en hel serie av Windows Phone-modeller som skall säljas under Nokias varumärke. Intressant men sannolikt?

VIA: BGRSpel på Windows Phone 7 (Samsung Omnia 7)

Den italienska bloggen HDBlog.it har tagit sig en titt på en del spel till Windows Phone 7. De testar spelen på en Samsung Omnia 7 och även om det är på italienska kan vi se hur spelen rullar på plattformen.

Fortsätt läsaWindows Phone 7 är här

Nu har då Microsoft gjort sin stora presentation av Windows Phone 7 – deras nya operativsystem som skall sätta tillbaka dom på kartan i den hårda konkurrensen mot iPhone och Android. En hel del lurar från LG, Samsung, Dell och HTC kommer släppas inom kort och redan i oktober månad kommer vi se Windows Phone 7 lurar i Sverige.

Keynoten om Windows Phone 7 med Steve Ballmer var intressant, speciellt den stora genomgången av gränssnittet av den entusiastiska Joe Belfiore. Skillnaden mot iOS och Android är att Windows Phone 7 satsar på ett gränssnitt dit olika program pushar ut sin information – det mesta skall vara tillgängligt direkt i operativet jämfört med att vara fokuserad på appar. Engadget har en video om du vill se den långa men rätt intressanta presentationen.

Vi kommer under de närmaste dagarna presentera de intressantaste Windows Phone 7 telefonerna.Samsung GT-i8700 Omnia 7 med Windows Phone 7

Windows Phone 7 skall visas upp i all sin prakt i nästa vecka men det har dykt upp en del läckor på nätet. Här är det Samsungs Omnia 7 som har fått en rejäl videogenomgång innan den officiellt har lanserats.

Ser ni fram emot Windows Phone 7 och har det någon chans mot Android och iOS?

VIA: EngadgetAllt om Windows Phone 7 Series – Microsofts nya mobiloperativ

Microsoft har haft stora problem med att få sitt operativsystem för mobiltelefoner, Windows Mobile, att bli någon större hit. Nu satsar de igen med att presentera ett helt nytt operativ kallat Windows Phone 7 Series vilket inte verkar ha något gemensamt med deras Windows Mobile. Genom att operativet är helt nytt så kommer det inte finnas någon bakåtkompatibilitet med program från Windows Mobile.

Windows Phone 7 Series kommer börja levereras med mobiltelefoner lagom till julen 2010. Fortsätt läsa för mer information, bilder och videos.

Fortsätt läsaArkiv

Andra bloggar