Nyheter taggade med ‘wireless HDMI’

Asus Eee Keyboard går äntligen att köpa

Följetången med Asus Eee Keyboard, tangentbordsdatorn, har varit lång men nu är den äntligen till ända när datorn har börjat levereras ut till kunder. Eee Keyboard som det pratats om sedan början på 2009 kostar 599 dollar och kan köpas hos Amazon.

Asus Eee Keyboard har en Intel Atom N270-processor, 1GB i DDR2 RAM-minne, en 5-tums LED multitouch skärm med en upplösning på 800 x 480 pixel, 3st USB 2.0-portar, VGA-utgång, HDMI-utgång, UWB, Wifi 802.11 b/g/n, gigabit-LAN och Bluetooth 2.1. Som operativsystem har Eee Keybord Windows XP Home.

VIA: Slash GearAsus Eee Keyboard kommer i maj-juni

Asus Eee Keyboard

Asus Eee Keyboard skall komma runt maj-juni enligt Jonney Shih på Asus som pratat om det på CeBit-mässan. Eee Keyboard är ett tangentbord som innehåller en komplett dator och en liten 5-tums skärm där det numeriska tangentbordet brukar sitta. Det skall komma ut två versioner där en har trådlös HDMI och den andra vanlig HDMI och priserna skall hamna på mellan $400-$600 (3700-5500kr) men vad den kommer kosta i Sverige (och om den kommer ut i Sverige) är fortfarande okänt.

Vi har tidigare skrivit om specifikationerna på Asus Eee Keyboard och det kommer i stort sett vara som en rätt vanlig netbook med en Intel Atom-processor på 1,6 GHz, 1GB i RAM-minne, 16/32 GB:s SSD-disk, WiFi, Bluetooth, 2st USB 2.0, VGA, audio in och ut. Det ovanliga blir då HDMI eller trådlös HDMI och en liten inbyggd 5 tums skärm vid sidan av tangentbordet.

Asus Eee Keyboard

via GizmodoArkiv

Andra bloggar