Nyheter taggade med ‘X10 mini pro’

Android 2.1 kommer till Xperia-mobilerna

Sony Ericsson släpper en uppdatering för Android-mobilerna Xperia X10, X10 mini och X10 mini pro under tredje kvartalet i år. Det är den efterlängtade Android 2.1-versionen som äntligen på gång till X10-modellerna.

Den nya versionen skall innehålla några trevliga uppdateringar – bl.a. att X10:an kommer kunna spela in video i HD-upplösningen 720p. Under fjärde kvartalet skall det även komma en uppgradering som gör att X10:an kan koppla upp sig trådlöst mot en TV och använda sig av Timescape och Mediascape direkt i TV:n.

VIA: Geeky GadgetsOfficiell utvecklar-demo av Sony Ericsson X10 mini och X10 mini pro

Sony Ericsson Developer World-gänget har släppt en lite demovideo på X10 mini och X10 mini pro.

Läs mer om X10 mini och X10 mini pro.Sony Ericsson X10 mini och X10 mini pro – Android blir litet

Sony Ericsson har visat upp två nya Android-mobiler. De är i samma familj som Xperia X10 men har blivit mindre. X10 mini och X10 mini pro skall locka dom som vill ha en liten mobil men ändå ha ett kraftpaket under skalet. Både mobiltelefonerna har ungefär samma specifikationer men Mini Pro har ett fysiskt tangentbord och är väl tänkt att passa företagsanvändare som vill ha ett riktigt tangentbord att skriva med. Som operativ har man Android 1.6 med Sony Ericssons egna Timescape-gränssnitt.

Båda X10 mini och X10 mini pro skall släppas under andra kvartalet 2010. Fortsätt läsa för specifikationer och videos.

Fortsätt läsaSony Ericsson presenterar nya mobiltelefoner

Idag tjuvstartade Sony Ericsson sin vistelse på Mobile World Congress 2010 som startar imorgon. På en presskonferens visade Lennard Hoornik, marknadschef på Sony Ericsson deras kommande mobiltelefoner.

De vi har hört talas om tidigare var givetvis Vivaz och XPERIA X10 men en bekantskap är en ny variant på Vivaz kallad Vivaz Pro som har ett QWERTY-tangentbord och kommer släppas under andra kvartalet 2010.

Xperia X10 får även två kompisar med Xperia X10 mini som är en väldigt liten X10:a och X10 mini pro som är en liten X10:a med QWERTY-tangentbord.Arkiv

Andra bloggar