Nyheter taggade med ‘Xperia X2’

Xderia X2 är ingen Xperia X2

Sony Ericsson Xperia X2 som väntas i början av året har fått sin första kopia. Xderia X2  har i god kinakopia-stil ett utseende som efterliknar X2 och har en 12,1-megapixel kamera, dubbla SIM-kortplatser, inbyggd FM-radio och Windows Mobile 6.5 som operativ. Även om specifikationerna låter bra så är det väldigt tveksamt om hur bra den är i verkligheten och vi kommer inte se den i Sverige i alla fall.

M8Cool | via: EngadgetXPERIA X2 – hands-on video på svenska

XPERIA X2 - hands-on

IFA 2009: Idag visade Sony Ericsson upp sin XPERIA X2 och vi på Allt om prylar var på plats. Vi har tidigare idag redan skrivit om XPERIA X2 och dess specifikationer men här följer hands-on bilder och en video där Mattias Holm (Product & Application PR Manager) från Sony Ericsson visar oss lite om hur en XPERIA X2 fungerar (tack Gunnar för att du fixade det).

Fortsätt läsaSony XPERIA X2 – bilder och specifikationer

Sony Ericsson XPERIA X2

IFA 2009: Sony Ericsson XPERIA X2 har officiellt presenterades. Vi fick idag en demonstration av Sony Ericsson där de visade upp prototyper av den kommande Windows Mobile 6.5-smartphonen. Kameran har fått en uppgradering och är nu en 8.1 megapixel-kamera med autofokus och bildstabilisering.

Vi har bilder och specifikationer, så fortsätt läsa.

Fortsätt läsaNyheter hos Sony på IFA 2009 i Berlin

Sir Howard Stringer, CEO för Sony Corporation

IFA-mässan börjar först imorgon officiellt men mycket pågår redan hos olika leverantörer som finns representerade här. Sony har haft en stor presskonferens där de presenterade sina nyheter.
Fortsätt läsaRykte: Är Sony Ericsson på gång med Xperia X2?

Sony Ericsson Xperia X1

I en intervju med Ted Morgan, CEO på Skyhook, nämndes de att de inte fick till en affär med Sony Ericsson och deras Xperia X2 (med Windows Mobile) då Sony Ericsson inte gillade att Skyhook använde gratis geo-location information från Google i deras applikation. Detta nämndes bara som en parantes i intervjun men det skulle kunna betyda att Xperia X2 är på gång.

Intervju hos gigaom | Via: SlashphoneArkiv

Andra bloggar